Rumah > tentang kami

JC POP DISPLAY(HK) Co., Ltd., juga dinamakan Shenzhen Jiechuang memaparkan produk Co, Ltd, telah dengan mengkhusus dalam mereka bentuk dan mengeluarkan paparan kadbod yang beralun berdiri sejak tahun 2005. (Kami juga menghasilkan kertas bungkusan kotak & beg pada awal-awal lagi apabila syarikat kami telah dimulakan pada tahun 1999)

Kilang kami mempunyai loji 1300 kaki persegi dalam bangunan yang bebas, lebih daripada 100 kakitangan kanan, barisan pengeluaran integratif dan 1.2 × 1.6 meter CMYK 4 warna mengimbangi percetakan Mesin.

Kita boleh mencipta lebih daripada 1, 000 gaya baru kadbod memaparkan Tahunan, perniagaan kami telah diperluaskan ke seluruh dunia, dan telah membina hubungan perniagaan jangka panjang dan kuat dengan Wal-Mart, Carrefour, P & G, Tesco, Home Depot, B & Q, Coles, Hilton dan jenama terdiri daripada Revlon, Olay, Neutrogena, Novae, Blue Star, Kleenex dll.

Semua produk kertas kami bersesuaian, termasuk paparan kadbod beralun, memaparkan kaunter, memaparkan tingkap, totem lama Papar, memaparkan bin Buang, pameran kadbod troli kotak, beg kertas, kotak kertas, dan sebagainya.

Paparan iklan POP & POS & pakej ini digunakan secara meluas untuk pasaraya, Pusat jualan kedai runcit, tempat beli di kedai, Kedai-kedai, pameran, pertunjukan perdagangan dan sebagainya.


1、Workshop2、Laboratory

3、Office