Kotak Undian Pengiklanan yang Direka Kustom, Kotak undi Kadbod Beralur dengan Pemegang Risalah

Kotak Kertas Pengiklanan yang Direka Kustom, Kotak Undangan Kadbod Cardboard dengan Pemegang Brosur Kotak Kertas Kotak 1. Mudah untuk dipasang 2.Durable, mudah alih 3. Reka bentuk asli, percetakan warna 4.Eco-friendly Product Description: Kotak undi beralun menyediakan kaedah yang berpatutan untuk mengumpulkan ...

Maklumat produk

Kotak Undian Pengiklanan yang Direka Kustom, Kotak undi Kadbod Beralur dengan Pemegang Risalah

Kotak Kertas Kadbod
1. Mudah untuk berhimpun
2. Boleh diandalkan, mudah alih
3. Reka bentuk asli, percetakan warna
4. mesra alam

Penerangan Produk:
Kotak undi beralun menyediakan kaedah yang berpatutan untuk mengumpulkan cadangan, idea atau komen. Kotak koleksi kos rendah ini adalah cara terbaik untuk mendapatkan maklum balas, pendaftaran, sumbangan pendahuluan, atau untuk pengumpulan dana. Paparan Jiechuang boleh merangka kotak undi khas bagi syarikat anda tidak kira saiz atau bentuk yang anda cari. Kotak Die Cut adat ini direka untuk dibuat pada Papan Beralun atau Kadbod untuk memenuhi semua keperluan anda.

Paparan Jiechuang adalah salah satu pengeluar dan pembekal Peti Ballot yang terkemuka, kilang kami boleh menyediakan pelanggan kotak rekaan pengiklanan yang direka khas, kotak undi kardus beralun dengan produk pemegang risalah dengan harga yang baik. Jika anda mencari jenama paparan atau produk berkualiti tinggi, sila hubungi kami.

Siasatan