Kustom Mengumpul Hias Mengumpul Kotak, Kotak Pengumpulan Kartun Promosi

Kustom Mengumpul Hias Mengumpul Kotak, Kotak Pengumpulan Kartun Promosi Tentang kami: 1. Ini adalah pengilang profesional paparan kadbod POP.Kami mempunyai 9 tahun pengalaman dalam paparan produk paparan kadbod POP, dan menikmati reputasi yang baik. Produk kami telah memenangi ...

Maklumat produk

Kustom Mengumpul Hias Mengumpul Kotak, Kotak Pengumpulan Kartun Promosi

Tentang kita:

1. Ini adalah pengilang profesional paparan kadbod POP.Kami mempunyai 9 tahun pengalaman dalam produk paparan POP kadbod industri, dan menikmati reputasi yang baik. Produk kami telah memenangi kelulusan pelanggan di seluruh dunia.

2. Syarikat kami menawarkan perkhidmatan sepanjang hayat (menyediakan reka bentuk, membuat pemegang sampel, menghasilkan barangan dan barangan pengangkutan) kepada pelanggan.

3. Kami membantu jenama produk pelanggan menjadi lebih jelas, membantu meningkatkan titik jualan dan mempromosikan jumlah borong. Kemudian pelanggan kami dengan mudah dapat menghasilkan nilai tambah produk, menurunkan harga kos dalam proses edaran produk, dan meningkatkan pengiktirafan nama jenama.

4. Kami melaksanakan satu set sistem kawalan kualiti yang ketat untuk memastikan bahawa setiap produk kami dapat memenuhi keperluan pelanggan. Di samping itu, semua produk kami telah diuji dengan ketat sebelum penghantaran.

5. Syarikat ini menduduki melebihi 13000 meter persegi dan mempunyai lebih daripada 200 pekerja. Kami telah memperkenalkan peralatan pengeluaran maju (dimensi percetakan: 1200 * 1620mm), empat warna mengimbangi akhbar dan set lengkap pengeluaran automatik. Seperti peralatan penyediaan permukaan automatik penuh berkelajuan tinggi, roller gelatinizing mesin laminating, mesin diecutting automatik dan sebagainya.

6. Matlamat kami adalah untuk membantu pelanggan merealisasikan matlamat mereka.Kami sentiasa berusaha keras untuk mencapai keadaan menang-menang ini dan dengan tulus mengalu-alukan anda untuk bekerjasama dengan kami.

Paparan Jiechuang adalah salah satu pengeluar dan pembekal Peti Ballot yang terkemuka, kilang kami dapat menyediakan pelanggan kotak hiasan dekoratif yang direka khas, kotak pengumpulan kadbod promosi dengan harga yang baik. Jika anda mencari jenama paparan atau produk berkualiti tinggi, sila hubungi kami.

Siasatan