Champagne / wain / air botol leher tag percetakan reka bentuk adat dengan harga murah

Nama produk: wain / bir / minuman Cina borong botol tag leher kuantiti besar harga murah Apa sahaja yang anda mahukan sebagai tag leher botol, gelas botol, atau penggantung kesesakan ... Rumah kuasa beli titik kecil ini menjadikan pemasaran yang sangat baik pelaburan. Botol ...

Maklumat produk

Nama produk: sampanye / wain / botol air leher tag percetakan reka bentuk adat dengan harga murah

Apa sahaja yang anda mahukan sebagai tag leher botol, gelas botol, atau penggantung kesesakan ... Ini rumah beli titik kecil membeli pelaburan pemasaran yang sangat baik. Botol botol terbukti berkesan dengan kos unit rendah dan keupayaan untuk menjejaki ROI menggunakan kod bar atau kod promosi. Mereka mudah dan biasa untuk peruncit untuk digunakan, dan anda juga boleh bekerja dengan peruncit untuk berkongsi kos.

Kami membuat tag hangang adat, kuantiti yang kecil boleh diterima.

Teruskan dan hubungi Jessica melalui e-mel: display@displaystandpop.com untuk pertanyaan!

Paparan Jiechuang adalah salah satu pengeluar Label Pelekat Custom terkemuka dan pembekal, kilang kami dapat menyediakan pelanggan label sampanye / anggur / botol air tag leher percetakan adat dengan produk harga murah dengan harga yang baik. Jika anda mencari jenama paparan atau produk berkualiti tinggi, sila hubungi kami.
Siasatan