Rumah > SOALAN-SOALAN LAZIM

S: 1. Bagaimana kami mula bekerjasama?

A: Semua display yang kami akan disesuaikan, biasanya kita mula dari struktur Reka bentuk dan saiz untuk pelanggan-pelanggan. Pada peringkat ini, pelanggan perlu memberitahu kita ide utama tentang di mana paparan diletakkan, di lantai, pendafluor atas kaunter, atau gantung dinding. Dan memberitahu kami terperinci maklumat produk (saiz, berat, bagaimana untuk penempatan) atau menghantar beberapa sampel produk untuk Reka bentuk jika boleh.

S: 2. anda dapat membantu kami dengan seni?

A: Biasanya, itu adalah pelanggan yang membuat seni dengan diri mereka sendiri, jika pelanggan tidak mempunyai kesukaran atau tidak mempunyai reka bentuk untuk membuat karya seni, kami boleh membantu mereka selagi mereka memberikan bahan asas seni. Seterusnya adalah untuk membuat warna sampel sebelum pengeluaran besar-besaran.

S: 3. Adakah anda menawarkan sampel?

A: Ya, kami boleh menawarkan kosong contoh atau sampel yang berwarna-warni oleh percetakan pancut dakwat, ia adalah terutamanya untuk pelanggan-pelanggan untuk menyemak dimensi, kualiti kertas, keupayaan menyokong berat badan.

S: 4. bagaimana lamakah ia mengambil untuk membuat sampel?

A: Kosong sampel memerlukan 1-3days, contoh warna keperluan 3-5days.

S: 5. Bagaimana Adakah anda mengenakan bayaran untuk sampel?

A: Kami biasanya mengenakan bayaran sejumlah kecil wang untuk membuat sampel, hanya cukup perlindungan kos. Kita tidak akan memiliki apa-apa wang membuat sampel. Apabila perintah itu disahkan, pertuduhan sampel itu boleh ditolak daripada jumlah nilai tempahan.

S: 6. boleh kita menggunakan sampel warna oleh percetakan pancut dakwat untuk menyemak warna dalam pengeluaran besar-besaran?

A: Tidak, kerana proses pencetakan pancut dakwat adalah berbeza sama sekali daripada mengimbangi percetakan dalam pengeluaran besar-besaran. Warna akan berbeza daripada warna pada pengeluaran besar-besaran. Jika pelanggan ingin melihat bagaimana warna akan kelihatan seperti dalam pengeluaran besar-besaran, kami akan menawarkan pelanggan A3 atau A4 saiz cetakan bukti iaitu 90% hampir dengan warna dalam pengeluaran besar-besaran.

S: 7. Bagaimana anda menghantar sampel?

A: Kami biasanya kapal melalui DHL, UPS, FedEx atau TNT. Dan caj kurier akan dibayar oleh pelanggan terhadap ketibaan. Jika pelanggan tidak mempunyai kurier Houseboat a /, kami boleh membantu pelanggan untuk mencari perkhidmatan ejen kurier yang paling ekonomik, dan kemudian pelanggan yang membayar caj kurier, kita pindahkan ke ejen kurier. Jangan risau, pengangkutan yang akan benar-benar dikenakan oleh pihak ketiga, yang merupakan syarikat pengangkutan.

S: 8.What's masa plumbum untuk pesanan pukal? Dan terma-terma pembayaran?

A:  Kira-kira 15-20days selepas deposit mencapai akaun kita oleh TT, 40% dari jumlah keseluruhan sebagai deposit. Selepas barangan siap dan diperiksa oleh pelanggan, kira-kira 60% perlu dibayar maka itulah sebelum penghantaran.

S: 9. Bagaimana untuk menunjukkan pelanggan prosedur untuk memasang paparan kadbod?

A:   Kami akan memberikan arahan pemasangan oleh garisan atau gambar. Jika pelanggan masih mempunyai kesukaran selepas kajian memasang arahan, kami akan menawarkan video untuk menunjukkan kepada pelanggan dengan jelas tentang langkah demi langkah.