Kos Rendah Kraft Paper Kraft dengan Percetakan Skrin Sutera

Kos Rendah Brown Kraft Paper Bags dengan Percetakan Skrin Sutera Proses perdagangan

Maklumat produk

Kos Rendah Kraft Paper Kraft dengan Percetakan Skrin Sutera

Proses perdagangan

1. beg kertas profesional-Inquiry, beg kertas kraft, sebut harga beg kertas pembungkusan.

2. Mengesahkan harga, masa memimpin, karya seni, tempoh pembayaran dll.

3. JualanSanxi menghantar Proforma Invoice dengan seal feikang.

4. Pelanggan membuat pembayaran untuk deposit dan menghantar resit Bank kepada kami.

5. Peringkat Pengeluaran Awal-Memaklumkan kepada pelanggan bahawa kami telah mendapat pembayaran, Dan akan membuat sampel mengikut permintaan anda, menghantar foto atau Sampel untuk mendapatkan kelulusan anda. Selepas kelulusan, kami memaklumkan bahawa kami akan menguruskan pengeluaran dan memaklumkan anggaran masa.

6. Pengeluaran Tengah-menghantar gambar beg kertas, beg kertas kraft, beg kertas pembungkusan untuk menunjukkan barisan pengeluaran yang anda dapat lihat produk anda. Sahkan masa penghantaran yang dianggarkan sekali lagi.

7. Tamat pengeluaran Produk-produk pengeluaran foto dan beg kertas, beg kertas kraft, sampel beg kertas pembungkusan akan dihantar kepada anda untuk kelulusan. Anda juga boleh menguruskan Pemeriksaan pihak ketiga.

8. Pelanggan membuat bayaran untuk keseimbangan dan Freedom Ship barangan.

9. Perintah boleh mengatakan "selesai" apabila anda menerima beg kertas, beg kertas kraf, beg kertas pembungkusan dan memuaskan dengannya.

10.Pembayaran balik ke Feikang tentang beg kertas, beg kertas kraft, beg kertas pembungkusan Kualiti, Perkhidmatan, Maklum Balas Pasaran & Cadangan. Dan kita boleh lakukan lebih baik.

Paparan Jiechuang adalah salah satu pengeluar dan pembekal Kraft Paper Bags yang terkemuka, kilang kami dapat menyediakan beg kertas coklat kraftangan murah dengan produk percetakan skrin sutra dengan harga yang baik. Jika anda mencari jenama paparan atau produk berkualiti tinggi, sila hubungi kami.

Siasatan