Beg kertas Kraft coklat kos rendah dengan percetakan skrin Sutera

Maklumat produk

Beg kertas Kraft coklat kos rendah dengan percetakan skrin Sutera

Proses perdagangan

Beg kertas 1.inquiry-profesional, kraf beg kertas, pembungkusan sebut harga beg kertas.

2. mengesahkan harga, masa memimpin, karya seni, tempoh bayaran dan lain-lain.

3. Sanxi jualan menghantar invois Proforma dengan meterai feikang.

4. pelanggan membuat pembayaran bagi deposit dan menghantar resit Bank.

5. awal pengeluaran peringkat-memaklumkan kepada pelanggan bahawa kami telah mendapat bayaran, dan akan membuat sampel mengikut permintaan anda, Hantar gambar atau sampel untuk mendapatkan kelulusan anda. Selepas mendapat kelulusan, kami memaklumkan bahawa kami akan menguruskan pengeluaran & maklumkan anggaran masa.

6. tengah pengeluaran menghantar gambar beg kertas, beg kertas kraf, pembungkusan beg kertas untuk menunjukkan baris pengeluaran yang boleh anda lihat produk anda di. Mengesahkan penghantaran anggaran masa lagi.

7. menamatkan pengeluaran-massa pengeluaran produk gambar dan beg kertas, beg kertas kraft, sampel beg kertas pembungkusan akan menghantar kepada anda untuk diluluskan. Anda juga boleh mengaturkan pihak ketiga pemeriksaan.

8. pelanggan membuat bayaran untuk baki dan kapal kebebasan barangan.

9. perintah boleh mengatakan "selesai", apabila anda menerima beg kertas kraf beg kertas, beg kertas pembungkusan dan memuaskan dengan mereka.

10. maklum-balas kepada Feikang tentang beg kertas, beg kertas kraf, kertas bungkusan beg berkualiti, Perkhidmatan, pasaran Maklumbalas & cadangan. Dan kita boleh lakukan lebih baik.

Siasatan