Memamerkan Pallet Beralutan, Paparan Papan Mainan Kadbod, Memaparkan Kadbod Toy

Berbual sekarang
Maklumat produk

Memamerkan Pallet Beralutan, Paparan Papan Mainan Kadbod, Memaparkan Kadbod Toy

Penerangan:
Memaparkan kadbod adalah peralatan terbaik untuk menyimpan dan memaparkan produk di pasaran.
1) Bahan utama: Kadbod bergelombang, papan KT, Papan Kelabu
2) Reka bentuk: kami mempunyai enam tahun pengalaman dalam reka bentuk dan membuat paparan kadbod, penyelidikan jurutera kami dan membangunkan struktur baru untuk pelanggan kami. Kami juga mempunyai pereka grafik yang sempurna untuk menangani karya seni anda untuk memberikan percetakan dalam kesan terbaik, jika anda tidak mempunyai pereka kami dapat membantu merancang karya seni.
3) Percetakan dan Permukaan rawatan: percetakan offset, pencetakan skrin dan percetakan air dakwat
Rawatan permukaan: Salutan glossy / matt, varnis, salutan akueus, salutan UV;
4) Saiz: Semua paparan kadbod disesuaikan, kami mempunyai jurutera struktur dan pereka grafik, kami dapat merancang saiz untuk paparan berdasarkan permintaan anda, paparan kadbod hanya untuk produk anda.
5) Pembungkusan: 3 kaedah untuk pembungkusan, a. rata dibungkus dalam kadbod, maka hanya menghantar paparan kepada anda, pakej kadbod b.3D, kilang kami di Shenzhen, anda boleh menghantar produk lain ke kilang kami, maka kami meletakkan produk dalam memaparkan dan memaketkan paparan dengan produk dalam karton 3D, dan kemudian menghantar semua paparan dan produk kepada anda, c. pek paparan sebagai keperluan anda
6) Contoh masa: sampel warna memerlukan 3-5 hari, memerlukan sampel warna: 2-3 hari
7) Bayaran contoh: kami akan mengembalikan bayaran keseluruhan sampel jika kuantiti pesanan anda mencapai 500pcs
8) MOQ: MOQ kami adalah 200pcs, jika kuantiti pesanan anda kurang daripada MOQ kami, kami akan menjadikannya sebagai pesanan sampel.
9) Memberi masa: 12-15 hari, jika anda mempunyai keperluan mendesak, kami boleh menolak dan cuba melengkapkan kargo secepat mungkin.
10) Penghantaran: kami mempunyai penghantar kerjasama jangka panjang untuk membantu anda menyusun penghantaran, melalui laut atau udara adalah OK. Sudah tentu, anda juga boleh mengatur penyerahan sendiri, kami akan membantu menguruskan pemunggahan secara percuma.

Kami mempunyai pasukan pereka profesional dan mesin prototaip supaya kami boleh mengejek sampel untuk kelulusan anda sebelum pesanan. Memaparkan mudah alih ini ringan, mudah didirikan dan dibina untuk menampung trafik paparan runcit yang tinggi. paparan adalah persekitaran yang mesra, direka dan dihasilkan dengan baik, mempromosikan komoditi dan syarikat anda kepada pelanggan anda.

Paparan Jiechuang adalah salah satu pengeluar dan pemasok Pallet Memimpin yang terkemuka, kilang kami boleh menyediakan paparan pelanggan pallet beralun, paparan mainan karton, kadbod mainan memaparkan produk dengan harga yang baik. Jika anda mencari jenama paparan atau produk berkualiti tinggi, sila hubungi kami.

Siasatan