Pallet beralun pemapar, berdiri paparan mainan kadbod, mainan kadbod paparan

Maklumat produk

Pallet beralun pemapar, berdiri paparan mainan kadbod, mainan kadbod paparan

Description/kawalan:
Memaparkan kadbod adalah peralatan terbaik untuk kedai dan paparan produk di pasaran.
1) bahan utama: kadbod, KT BOD ombak, Lembaga kelabu
2) Reka bentuk: kami mempunyai enam tahun pengalaman dalam reka bentuk dan dibuat pemapar kadbod, kami Jurutera penyelidikan dan membangunkan struktur baru bagi pelanggan-pelanggan kami. Kami juga mempunyai pereka grafik yang sesuai untuk berurusan dengan karya seni anda memberi percetakan dalam kesan terbaik, jika anda tidak Reka bentuk kami juga boleh membantu untuk mereka bentuk seni.
3) rawatan percetakan dan permukaan: air mengimbangi percetakan, percetakan skrin dan dakwat percetakan
Rawatan permukaan: cetak berkilat dan matt depan, varnis, Salutan air, UV lapisan;
4) saiz: Semua kadbod paparan di sini telah disesuaikan, kami mempunyai jurutera struktur dan reka bentuk grafik, kita juga boleh merancang saiz untuk paparan asas atas permintaan anda, memaparkan kadbod adalah hanya untuk produk anda.
5) pembungkusan: 3 kaedah untuk pembungkusan, a. rata makan di kadbod, kemudian kapal hanya memaparkan kepada anda, b.3D kadbod pakej, kilang kami di Shenzhen, anda boleh menghantar produk lain anda ke kilang kami, maka kami meletakkan produk dalam memaparkan dan pek memaparkan dengan produk-produk dalam karton tersebut 3D, dan kemudian kapal paparan dan produk kepada anda , c. pek memaparkan sebagai keperluan anda
6) masa contoh: warna perlu contoh 3-5 hari, warna perlu contoh: 2-3 hari
7) Yuran contoh: kami akan mengembalikan wang bayaran keseluruhan sampel jika kuantiti pesanan anda mencapai untuk 500pcs
8) MOQ: MOQ kami adalah 200pcs, sekiranya anda order kuantiti kurang daripada MOQ kami, kami akan membuat ia dinamakan sampel.
9) menghantar masa: 12-15 hari, jika anda mempunyai keperluan yang mendesak, kita boleh menolak dan cuba untuk melengkapkan kargo secepat mungkin.
10) penghantaran: kami mempunyai ekspeditur kerjasama jangka panjang untuk membantu anda menguruskan penghantaran, tepi laut atau udara adalah OK. tentu saja, anda juga boleh menguruskan penghantaran sendiri, kami akan membantu untuk mengatur beban bagi percuma.

Kami mempunyai pereka profesional pasukan dan prototaip Mesin supaya kami boleh olok-olok sehingga sampel untuk diluluskan oleh anda sebelum order. Paparan mudah alih ini adalah ringan, mudah untuk menubuhkan dan dibina untuk berdiri untuk lalu lintas paparan runcit yang tinggi. memaparkan yang mesra alam, direka dan dihasilkan dengan baik, menggalakkan anda komoditi dan Syarikat kepada pelanggan anda.

Siasatan